Onze school op De Braak

We gaan verhuizen! Het Dr.-Knippenbergcollege krijgt een prachtig nieuw gebouw dat medio 2021 opgeleverd wordt. Het maakt deel uit van Sport en (be)leefcampus De Braak. 

  • Op 19 juni 2018 maakten we bekend welke architect de nieuwbouw gaat realiseren en presenteerden we eerste impressies. Het nieuwsbericht met de beelden vind je hier
  • Op 11 november 2019 maakten we bekend welke aannemers aan de slag gaan. Lees dit bericht hier.

Wil je zien welke kansen er allemaal ontstaan als het gaat over de samenwerking van onderwijs, sport, welzijn en gezondheid? Bekijk dan deze film.

 


 

Een nieuwe Sport- en (be)leefcampus op De Braak waar de héle stad beter van wordt. Waar onderwijs, gezondheid, breedtesport en topsport samenkomen en waar een grote sociale meerwaarde is voor omliggende wijken. Dat is het ambitieuze plan waarmee de gemeenteraad in oktober 2017 bijna unaniem akkoord ging. Fantastisch, al die kansen, maar voor ons is één aspect het meest voornaam. Onze leerlingen gaan er straks enorm op vooruit.

In de zomer van 2018 beginnen de bouwlieden met de werkzaamheden. Alle nieuwe leerlingen krijgen te maken met de verhuizing, die nu gepland staat voor de eerste helft van 2021. Zij allemaal gaan straks profiteren van een toekomstbestendige, sportieve en inspirerende omgeving. Topsport en breedtesport in de nabijheid, geweldige faciliteiten voor Vorm&Media en Technologie: kortom, alles om onze talentgebieden een flinke impuls te geven. Onze school op de Braak. Wij kijken ernaar uit.

Kijk ook eens op www.campusdebraak.nl!